lauantai 29. kesäkuuta 2019

#46: Väiskin kesäpuuhia

Heippa! Koska mun kesätyöt loppui juhannuksena, jäi koko päivä vietettäväksi joko kotona tai tallilla. Väiski on siis saanut nauttia (tai kärsiä) mun lisääntyneestä vapaa-ajasta sen kanssa. Liikunta on koostunut pääasiassa maastoilusta ja järvessä kahlaamisesta.

Kyllä! Luit oikein, järvessä kahlaamista! Väiskin saaminen järveen olikin kiinni vain siitä nilkankorkuisesta penkasta, jolta en meinannut saada sitä alas. Piti ottaa vähän järeämmät otteet kehiin ja heti rantahiekalle päästyään poni suuntasi turpansa järveen. Piti jarrutella ettei se jätä mua rannalle ruikuttamaan ja mene yksinään pitämään hauskaa!
Käytiin siis pari kertaa kahlailemassa ja toisella kerralla yritin uittaa Väiskin niin totaalisesti kuin mahdollista. Idea kaatui aika nopsaan, koska poni ei suostunut tulemaan yhtään syvemmälle siitä, kun vesi yletti sen mahaan. Mutta hauskaa sillä on ollut vaikka kuinka! Joka kerta se kauhoo vettä ja sukeltelee. Viimeksikin se työnsi päänsä puoliksi veden alle ja puhalteli kuplia. Ihana kun toisella on hauskaa!


Loppuviikosta meidän piti mennä uudestaan uimaan, mutta Väiski huilii muutaman päivän. Perjantaina käytiin höntsäilemässä pellolla ja tuli (taas) huomattua, ettei suora kuolain ole toimiva valinta peltohöntsäilyssä. Väiski oli koko ajan kiireinen eikä rentoutunut ei sitten millään. Se kaahotti pää taivaassa ja vähät välitti mun pidätteistä. Ainoa mitä se kuunteli oli pohje, jonka se tulkitsi aina virheellisesti kaasuksi. 
Viikonloppuna mun oli tosiaan tarkoitus mennä puomijumppaa/maastoilla ja käydä uittamassa, mutta Väiski huilii nyt rauhassa muutaman päivän. Itse hyväksikäytän tämän ajan Netflixin katsontaan ja jäätelön syöntiin. Muistakaahan tekin herkutella välillä!

Ja oikein ihanaa kesää kaikille, vietätpä sen töissä tai lomaillen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti