lauantai 26. toukokuuta 2018

#13: Helpottunut

Heippa! Koulua on enää viikko jäljellä ja voitte kuvitella kuinka helpottuneelta musta tuntuu juuri nyt! Jäljellä on vain viisi koetta (jokaiselle viimeiselle koulupäivälle, heh...) ja kevätjuhla. Maanantaina mulla on biologian koe, joka saa aikaan kauhunväristyksiä, uskokaa pois. Meillä on käytössä toista kertaa nyt tällainen koeviikko, että pidetään kokonainen päivä yhtä ainetta. Musta tämä järjestely on aika kiva, ainakin jos ei lue jotain ainetta saattaa saada vapaapäivän  ;)
Kuvat c. Emma P.

Mutta koska kelit ovat suosineet ja on ollut lämmintä olen käynyt liikuttelemassa Väiskiä kevyesti ilman satulaa viime kerrat. Nyt sillä on mahan alla joku patti suunnilleen satulavyön kohdalla, joten satulaa en laita selkään vähään aikaan. Ainakin ninjailutaidot paranevat jos ei muuta.
Väiski on liikkunut kyllä suhteellisen rennosti viimeiset kolme kertaa, mutta se voi johtua helteistä. Ihan yömyöhällä en viitsi tallille lähteä ja juhannukseen asti mun pitää nousta arkiaamuina aikaisin, joten kovin rankkaa treeniä ei voi tehdä. Pääasiassa humputellaan kevyesti ympäriinsä ja tehdään taivutuksia, väistöjä ja pysähdyksiä. Toki ravataan vähän mutta ei mitään rääkkitreeniä. Ilman satulaa meneminen asettaa omat rajansa jopa mun selässä kestämiselle! 

Ihan hieman ravattiin ja mukavan rennosti vieläpä!

Väiskistä pakko sanoa sen verran, että se on oikein hyvänmielen hevonen. Vaikka se ei ole kaikkein helpoin ratsastaa ja vaikuttaa joskus hieman myrtsiltä, on se vienyt mun sydämen täysin! Alkujaan kerroin itselleni etten kiintyisi enää yhteenkään hevoseen, mutta näin sitä vei suomiherra mennessään. Se seisoo nätisti paikallaan hoitaessa laitumella, on ihan vieressä jos istun jossain ja katson hetken puhelinta. Siinä on vaan sitä jotain. 


Tsemppiä kaikki, kohta alkaa loma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti