torstai 20. syyskuuta 2018

#29: Väiskin uudet kengät

Heippa! Nyt on tosiaan asiat paranemaan päin ja päästään Väiskinkin kanssa maastoilemaan kunnolla. Tiistaina kävi siis kengittäjä pistämässä ponin kaviot kuosiin ja voin sanoa, että kaviot näyttävät heti paljon paremmalta. Takaset eivät olleet niin kauhean näköiset, ne olivat kuluneet sopivasti. Etuset olivat kasvaneet vähän pitkäksi ja lähteneet leviämään. Nyt on kuitenkin kaikki valtakunnassa hyvin!

Eilen käytiin kävelemässä maasta käsin varmaan tunnin verran. Lähinnä että tulee jotain liikettä. Oli aamulla kuulemma vedellyt pierupukkilaukkaa, joten kovin pahasti ei voi oudoksua kenkiä. Kävellessä huomasin Väiskin kävelevän hieman hauskasti, varmaan ostettava takasiin hivarit, ihan varuiksi ettei ala hivuttamaan niitä yhteen. 

Tänään hurjastuin ja kiipesin sitten selkään ilman satulaa. Oli aika tuulinen keli, ja hieman odotin Väiskiltä säpsyilyä. Onneksi tämä on viisas otus, joten se meni rauhassa eteenpäin. Hieman säpsyi autojen mennessä ohi, mitä se ei ole koko kesänä tehnyt. Yhtä rekkaa mentiin karkuun metsään, mutta muuten ihan rauhallinen reissu. Ei menty pitkää reissua, suunnilleen puoli tuntia. Väiskistä tulee hieman Arru mieleen sen tynnyrimäisen selän takia. Siinä on hyvä istua, ainut huono puoli on lonkkien lukkiutuminen, auts!


Nyt tällaiset pikaiset kuulumiset ja nyt tarkkaillaan loppuviikon säitä. Mulla on koeviikko meneillään (ja tälläkin hetkellä pitäisi lukea...) joten kokeisiinkin pitää panostaa hieman. Ja jos et vielä seuraa meidän Instagram-tiliä @laukkaava.lihapulla , kannattaa ottaa seuraukseen. Sinne päivitän paljon enemmän ja reaaliajassa! Nyt jatkan kuitenkin lukemista ja illemmalla katson vielä yhden jakson Bonesia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti