sunnuntai 9. syyskuuta 2018

#26: Tulevia kursseja

Heippa! Meikäläinen hurahti nyt kursseiluun kunnolla, ja muutaman viikon päästä mulla on edessä estepäivä! Nyt ei ole esteviikonloppua, vaan tuosta kahden viikon päästä on apujen käyttöön liittyvä viikonlopun mittainen kurssi. En voi muuta todeta, kuin että odotan molempia innolla ja RIP rahat. 

Estepäivänä ohjelma on aika simppeli ja liittyy vahvasti puomeihin ja esteisiin. Edellisellä kurssilla mulla oli niin moni asia hukassa hyppäämisen suhteen, joten tämän toivoisi menevän hieman paremmin. Hieman harmittaa ettei seuraavana päivänä päästä jatkamaan siitä mihin edellisenä päivänä jäätiin, mutta jos saan mennä perjantain tunnin samalla hevosella millä hyppään, ei hätä ole tämän näköinen.

Alkukesän hyppyjä Väiskin kanssa, saataisipa kaviot kuntoon ja päästäisiin taas hyppäämään..

Apujen käyttöön liittyvää kurssia odotan mielenkiinnolla, koska aiheena oli apujen käytön lisäksi alkeita ja ajatuksia kohti kokoamista. En tiedä ollenkaan mitä odottaa tältä kurssilta, joten olen aika innoissani. Kokoamisesta ymmärrän hävettävän vähän ja apujen käytössä on aina parannettavaa. Tälläkin kurssilla toivoisin, että saan mennä kaikki kolme tuntia samalla hevosella.

Molemmilta kursseilta odotan pääasiassa uusia oppeja ja näkökulmia asioihin. Esteiden kanssa kaipaan varmuutta ja rutiinia, mutta sitähän saa vain hyppäämällä. Kouluratsastus on kaiken a ja o, joten sen pitää olla kunnossa ennen muita juttuja.
Mun ratsastukseen vaikuttaa paitsi oma mieliala, myös hevosen mieliala. Jos jommallakummalla on huono päivä tulee tunti yleensä menemään keskivertoa huonommin. Toivottavasti ainakin mulla on molempien kurssien aikana hyvä päivä, koska silloin jaksan yrittää paljon kovemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti